Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g39g125kcal3.9g25.3g0.8g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g198g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 66g92kcal8.2g0.2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g700kcal32.2g105.6g15.6g11g
Valittu annoskoko447g350kcal16.1g52.8g7.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna224g175kcal8.1g26.4g3.9g2.8g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274