Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g46g146kcal4.5g29.6g0.9g4.8g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g231g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 77g107kcal9.6g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g817kcal37.4g123.2g17.8g12.8g
Valittu annoskoko522g409kcal18.7g61.6g8.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna261g204kcal9.4g30.8g4.5g3.2g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274