Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g468g1498kcal46.8g304.2g9.4g49.1g
Vehnäjauho puolikarkea 468g1606kcal47.7g327.6g5.6g16.4g
Vesi1224g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2376g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 792g1098kcal99g2.4g77.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g8403kcal387g1268.4g185.2g131g
Valittu annoskoko5364g4202kcal193.5g634.2g92.6g65.5g
Annoskoko puolitettuna2682g2101kcal96.8g317.1g46.3g32.8g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274