Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g520g1664kcal52g338g10.4g54.6g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Vesi1360g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2640g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 880g1220kcal110g2.6g86.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g9337kcal430g1409.2g205.6g145.6g
Valittu annoskoko5960g4669kcal215g704.6g102.8g72.8g
Annoskoko puolitettuna2980g2334kcal107.5g352.3g51.4g36.4g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274