Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g59g187kcal5.8g38g1.2g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g40.9g0.7g2g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g297g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 99g137kcal12.4g0.3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1050kcal48.4g158.4g23.2g16.2g
Valittu annoskoko671g525kcal24.2g79.2g11.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna335g263kcal12.1g39.6g5.8g4.1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274