Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g78g250kcal7.8g50.7g1.6g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal7.9g54.6g0.9g2.7g
Vesi204g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g396g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 132g183kcal16.5g0.4g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g1400kcal64.4g211.4g30.8g21.8g
Valittu annoskoko894g700kcal32.2g105.7g15.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna447g350kcal16.1g52.9g7.7g5.5g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274