Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g8.1g26kcal0.8g5.3g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g41g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g146kcal6.6g22g3.2g2.4g
Valittu annoskoko93g73kcal3.3g11g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal1.7g5.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g79kcal3.6g11.8g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274