Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)70g504kcal0.1g0.1g56g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 20g57kcal3.1g0g5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g1128kcal6.4g2.2g122g0g
Valittu annoskoko105g564kcal3.2g1.1g61g0g
Annoskoko puolitettuna53g282kcal1.6g0.6g30.5g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435