Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g225g719kcal31g130.2g7.2g18.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g299g383kcal44.9g0g26.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 131g56kcal12.9g0.5g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen374g124kcal12.4g18.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g3043kcal214.6g302.4g115.2g38.2g
Valittu annoskoko1140g1522kcal107.3g151.2g57.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna570g761kcal53.7g75.6g28.8g9.6g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754