Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g262g838kcal36.2g152g8.4g21.5g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g349g447kcal52.4g0g31.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g75kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 153g65kcal15g0.6g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen437g144kcal14.4g21.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 22g193kcal0g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3550kcal250.2g353g134.4g44.6g
Valittu annoskoko1330g1775kcal125.1g176.5g67.2g22.3g
Annoskoko puolitettuna665g888kcal62.6g88.3g33.6g11.2g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754