Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g299g958kcal41.3g173.7g9.6g24.6g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g399g511kcal59.9g0g35.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 175g74kcal17.1g0.7g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen499g165kcal16.5g24.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g4057kcal286g403.4g153.8g51g
Valittu annoskoko1520g2029kcal143g201.7g76.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna760g1014kcal71.5g100.9g38.5g12.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754