Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g337g1078kcal46.5g195.4g10.8g27.6g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g449g575kcal67.4g0g40.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu76g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 197g83kcal19.3g0.8g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen561g185kcal18.5g27.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g4565kcal321.8g453.8g173g57.2g
Valittu annoskoko1710g2283kcal160.9g226.9g86.5g28.6g
Annoskoko puolitettuna855g1141kcal80.5g113.5g43.3g14.3g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754