Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g37g120kcal5.2g21.7g1.2g3.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g50g64kcal7.5g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 22g9kcal2.1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g21kcal2.1g3.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g508kcal35.8g50.4g19.2g6.4g
Valittu annoskoko190g254kcal17.9g25.2g9.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna95g127kcal9g12.6g4.8g1.6g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754