Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g374g1198kcal51.6g217.1g12g30.7g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g499g639kcal74.9g0g44.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu85g107kcal9.3g0.3g7.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 218g93kcal21.4g0.9g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen624g206kcal20.6g30.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Oliiviöljy 31g276kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g5072kcal357.4g504.4g192g63.8g
Valittu annoskoko1900g2536kcal178.7g252.2g96g31.9g
Annoskoko puolitettuna950g1268kcal89.4g126.1g48g16g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754