Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g600g1920kcal82.8g348g19.2g49.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g800g1024kcal120g0g72g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 350g148kcal34.3g1.4g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6092g8131kcal573g808.2g308g102.2g
Valittu annoskoko3046g4066kcal286.5g404.1g154g51.1g
Annoskoko puolitettuna1523g2033kcal143.3g202.1g77g25.6g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754