Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g112g359kcal15.5g65.1g3.6g9.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g150g192kcal22.5g0g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 66g28kcal6.4g0.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen187g62kcal6.2g9.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1522kcal107.4g151.4g57.8g19g
Valittu annoskoko570g761kcal53.7g75.7g28.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna285g381kcal26.9g37.9g14.5g4.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754