Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g150g480kcal20.7g87g4.8g12.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g200g256kcal30g0g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 88g37kcal8.6g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1523g2033kcal143.2g202g77.2g25.6g
Valittu annoskoko762g1016kcal71.6g101g38.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna381g508kcal35.8g50.5g19.3g6.4g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754