Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Peruna (vanha, kuorittu)400g328kcal7.2g70.4g0.4g4g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Heinz ketsuppi50g51kcal0.5g12g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3110g2911kcal169.2g234.4g141g37g
Valittu annoskoko1555g1456kcal84.6g117.2g70.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna778g728kcal42.3g58.6g35.3g9.3g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926