Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 400g310kcal70.2g0g2.8g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g200g320kcal36g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2427g1715kcal220.8g35.6g74.2g17.8g
Valittu annoskoko1214g857kcal110.4g17.8g37.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna607g429kcal55.2g8.9g18.6g4.5g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895