Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 250g1776kcal1.9g1g200g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Sokeri150g609kcal0g149.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 600g180kcal17.3g21.6g0.6g0g
Puolukka 250g97kcal1.1g17g1.3g6.5g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4310g9544kcal164.6g1235.2g418.2g59.8g
Valittu annoskoko2155g4772kcal82.3g617.6g209.1g29.9g
Annoskoko puolitettuna1078g2386kcal41.2g308.8g104.6g15g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70068