Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g250g275kcal19.5g45g1.3g22.8g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen1g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 450g103kcal2.5g15.5g1.4g6.3g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2333g2348kcal207g129.4g106g60.6g
Valittu annoskoko1167g1174kcal103.5g64.7g53g30.3g
Annoskoko puolitettuna583g587kcal51.8g32.4g26.5g15.2g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373