Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Viinietikka balsami50g18kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy rainbow100g900kcal0g0g100g0g
Silakkafilee 300g431kcal48g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g2892kcal96g49g253.4g0g
Valittu annoskoko479g1446kcal48g24.5g126.7g0g
Annoskoko puolitettuna240g723kcal24g12.3g63.4g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794