Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g12g63kcal0g0g7g0g
Katkarapu 87g60kcal12.6g0g1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)12g20kcal0.2g0.4g2g0.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 117g231kcal1.6g2.1g23.3g5.1g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Katkarapu 524g359kcal75.7g0g5.8g0g
Ketsuppi 117g106kcal1.5g22.4g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g1883kcal192.4g87.6g80.2g21.2g
Valittu annoskoko1078g942kcal96.2g43.8g40.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna539g471kcal48.1g21.9g20.1g5.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073