Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g15g81kcal0g0g9g0g
Katkarapu 112g77kcal16.2g0g1.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)15g26kcal0.3g0.5g2.5g0.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 150g297kcal2.1g2.7g30g6.6g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Katkarapu 674g461kcal97.4g0g7.4g0g
Ketsuppi 150g137kcal1.9g28.8g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2421kcal247.6g112.8g102.6g27.4g
Valittu annoskoko1386g1211kcal123.8g56.4g51.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna693g605kcal61.9g28.2g25.7g6.9g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073