Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.7g9kcal0g0g1g0g
Katkarapu 13g8.5kcal1.8g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.7g2.9kcal0g0.1g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g33kcal0.2g0.3g3.3g0.7g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Ketsuppi 17g15kcal0.2g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g269kcal27.2g12.6g11.2g3g
Valittu annoskoko154g134kcal13.6g6.3g5.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna77g67kcal6.8g3.2g2.8g0.8g
Arvot/100g100g87kcal8.8g4.1g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073