Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g17g90kcal0g0g10g0g
Katkarapu 125g85kcal18g0g1.4g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)17g29kcal0.3g0.6g2.8g0.7g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.2g0.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 167g330kcal2.3g3g33.3g7.3g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Katkarapu 749g512kcal108.2g0g8.2g0g
Ketsuppi 167g152kcal2.1g32g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2690kcal274.8g125.4g114.2g30.2g
Valittu annoskoko1540g1345kcal137.4g62.7g57.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna770g673kcal68.7g31.4g28.6g7.6g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073