Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g20g108kcal0g0.1g12g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)20g35kcal0.4g0.7g3.4g0.9g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 200g396kcal2.8g3.6g40g8.8g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Katkarapu 900g616kcal130g0g9.9g0g
Ketsuppi 200g183kcal2.5g38.4g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g3232kcal330.4g150.6g137.4g36.4g
Valittu annoskoko1850g1616kcal165.2g75.3g68.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna925g808kcal82.6g37.7g34.4g9.1g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073