Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g5g27kcal0g0g3g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)5g8.7kcal0.1g0.2g0.8g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 50g99kcal0.7g0.9g10g2.2g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Ketsuppi 50g46kcal0.6g9.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g808kcal82.6g37.6g34.4g9.2g
Valittu annoskoko463g404kcal41.3g18.8g17.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna231g202kcal20.7g9.4g8.6g2.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073