Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g6.7g36kcal0g0g4g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)6.7g12kcal0.1g0.2g1.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 67g132kcal0.9g1.2g13.3g2.9g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Ketsuppi 67g61kcal0.8g12.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g1076kcal109.8g50g45.6g12g
Valittu annoskoko616g538kcal54.9g25g22.8g6g
Annoskoko puolitettuna308g269kcal27.5g12.5g11.4g3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073