Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g10g54kcal0g0g6g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)10g18kcal0.2g0.3g1.7g0.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 100g198kcal1.4g1.8g20g4.4g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Katkarapu 450g308kcal64.9g0g4.9g0g
Ketsuppi 100g91kcal1.2g19.2g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1614kcal164.8g75.2g68.4g18g
Valittu annoskoko924g807kcal82.4g37.6g34.2g9g
Annoskoko puolitettuna462g404kcal41.2g18.8g17.1g4.5g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073