Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g400g440kcal84g0g10g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g30g28kcal1.3g5.7g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g140g32kcal2.4g4.5g0.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g100g53kcal5.7g5.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g1581kcal196.4g74.4g52.4g15g
Valittu annoskoko1059g790kcal98.2g37.2g26.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna530g395kcal49.1g18.6g13.1g3.8g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446