Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 159g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Maito, Ykkös1000g410kcal33g48g10g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras375g1313kcal50.6g246g10.9g22.5g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 142g46kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g400g512kcal59.6g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4406g5321kcal330.8g615g175.4g55.8g
Valittu annoskoko2203g2660kcal165.4g307.5g87.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna1102g1330kcal82.7g153.8g43.9g14g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651