Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140g490kcal19.6g0.7g44.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa650g845kcal117g8.5g35.8g0g
Valio fraiche 5%200g180kcal8g15.2g10g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)100g260kcal31g0g15g0g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.8g15.8g0.4g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1350g1765kcal162g999g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5830g8535kcal700.8g2110.4g359g0g
Valittu annoskoko2915g4268kcal350.4g1055.2g179.5g0g
Annoskoko puolitettuna1458g2134kcal175.2g527.6g89.8g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821