Juhlava kaurapuuro

Kiehauta vesi.

Lisää kauraryynit imeytymään.

Kun vesi on abt imeytynyt, lisää maito.

Jätä porisemaan hiljaisella tulella n. 45 minuutiksi, sekoittele välillä niin kypsyy tasaisesti, mausta lopuksi suolalla.

Keittoastiaksi sopii teflon- tai valurautapata, siis joku semmoinen astia mihin maito ei pala helposti kiinni.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g840g3024kcal121g494.8g58.8g79g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3500g1595kcal105g168g52.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g9239kcal452g1325.6g222.6g158g
Valittu annoskoko6440g4619kcal226g662.8g111.3g79g
Annoskoko puolitettuna3220g2310kcal113g331.4g55.7g39.5g
Arvot/100g100g72kcal3.5g10.3g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73103