Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus100g350kcal14g0.5g32g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g100g127kcal12g4g7g1g
Flora kevyt ruoka 7%50g43kcal0.5g2.3g3.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g100g120kcal3.4g3.6g10g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu200g252kcal22g0.6g18g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g400g1480kcal18g124g100g14.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%80g224kcal23.2g2g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g5224kcal189.6g279g368.2g31.6g
Valittu annoskoko1080g2612kcal94.8g139.5g184.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna540g1306kcal47.4g69.8g92.1g7.9g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224