Katkaraputomaattikeitto
Ota katkaravut sulamaan lävikköön.
Kuutioi iso sipuli ja pilko kaksi isoa valkosipulin kynttä (ei liian pieniksi, tässä keitossa on hyvä olla sattumia).
Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä ja tiristele sipulia ja valkosipulia, muttei täysin pehmeäksi asti.
Lisää purkki paseerattua tomaattia (mitä kalliimpaa, sitä parempilaatuista) sekä tarpeelliseksi katsomasi määrä vettä riippuen siitä kuinka juoksevaa keitosta haluat.
Anna kiehua hetken, lisää pieni purkki kookosmaitoa, ainakin Wok'n Roll merkkistä saa 165g purkeissa.
Mausta reilusti mustapippurilla ja makusi mukaan suolalla.
Sammuta levy ja kun keitto ei enää kiehu, lisää katkaravut sekaan.
Katkarapuja ei kannata keittää, lämmittää vain, menevät muuten sitkeiksi.
Tässä vaiheessa voit vielä maustaa tuoreella korianterilla, sillä saa nättiä väriäkin mukaan.
Näköjään en osaa lisätä sitä korianteria tuonne ohjeisiin enää jostain syystä...
Enivei, tässä on oikein hyvä keitto, yllätyin itsekin kuinka hyvää oli. Katkarapuja lisäämällä saa kunnolla protskua.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 765 grammaa
Kinkama