Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkaraputomaattikeitto

Ota katkaravut sulamaan lävikköön.

Kuutioi iso sipuli ja pilko kaksi isoa valkosipulin kynttä (ei liian pieniksi, tässä keitossa on hyvä olla sattumia).

Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä ja tiristele sipulia ja valkosipulia, muttei täysin pehmeäksi asti.

Lisää purkki paseerattua tomaattia (mitä kalliimpaa, sitä parempilaatuista) sekä tarpeelliseksi katsomasi määrä vettä riippuen siitä kuinka juoksevaa keitosta haluat.

Anna kiehua hetken, lisää pieni purkki kookosmaitoa, ainakin Wok'n Roll merkkistä saa 165g purkeissa.

Mausta reilusti mustapippurilla ja makusi mukaan suolalla.

Sammuta levy ja kun keitto ei enää kiehu, lisää katkaravut sekaan.

Katkarapuja ei kannata keittää, lämmittää vain, menevät muuten sitkeiksi.

Tässä vaiheessa voit vielä maustaa tuoreella korianterilla, sillä saa nättiä väriäkin mukaan.

Näköjään en osaa lisätä sitä korianteria tuonne ohjeisiin enää jostain syystä...

Enivei, tässä on oikein hyvä keitto, yllätyin itsekin kuinka hyvää oli. Katkarapuja lisäämällä saa kunnolla protskua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 765 grammaa

Kinkama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g165g289kcal2.5g4.1g28.9g0g
Mutti paseerattu tomaatti370g118kcal6.3g17g0.4g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)180g135kcal32.4g0.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1272kcal85.2g50.4g78.8g1.6g
Valittu annoskoko765g636kcal42.6g25.2g39.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna383g318kcal21.3g12.6g19.7g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.6g3.3g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73513