Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g501g246kcal7g39.1g7g4.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 401g887kcal70.1g0g68.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g2334kcal158.8g89.6g150.6g11.6g
Valittu annoskoko1072g1167kcal79.4g44.8g75.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna536g584kcal39.7g22.4g37.7g2.9g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811