Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g626g307kcal8.8g48.8g8.8g5.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 501g1109kcal87.7g0g85.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g2918kcal198.6g111.8g188.6g14.4g
Valittu annoskoko1340g1459kcal99.3g55.9g94.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna670g730kcal49.7g28g47.2g3.6g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811