Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g877g430kcal12.3g68.4g12.3g7.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu35g37kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 701g1553kcal122.7g0g119.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g4086kcal277.8g156.6g263.8g20.2g
Valittu annoskoko1876g2043kcal138.9g78.3g131.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna938g1021kcal69.5g39.2g66g5.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811