Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1000g490kcal14g78g14g9g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g4660kcal317g178.6g300.8g23g
Valittu annoskoko2140g2330kcal158.5g89.3g150.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna1070g1165kcal79.3g44.7g75.2g5.8g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811