Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1002g491kcal14g78.1g14g9g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 802g1775kcal140.3g0g136.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g4669kcal317.6g178.8g301.4g23g
Valittu annoskoko2144g2335kcal158.8g89.4g150.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna1072g1167kcal79.4g44.7g75.4g5.8g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811