Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1127g552kcal15.8g87.9g15.8g10.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 902g1997kcal157.8g0g153.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g5253kcal357.4g201.2g339.2g25.8g
Valittu annoskoko2412g2626kcal178.7g100.6g169.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna1206g1313kcal89.4g50.3g84.8g6.5g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811