Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g125g61kcal1.8g9.8g1.8g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g584kcal39.8g22.4g37.6g2.8g
Valittu annoskoko268g292kcal19.9g11.2g18.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna134g146kcal10g5.6g9.4g0.7g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811