Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1252g614kcal17.5g97.7g17.5g11.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal4g8.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 1002g2219kcal175.3g0g170.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g5836kcal396.8g223.8g376.8g29g
Valittu annoskoko2680g2918kcal198.4g111.9g188.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna1340g1459kcal99.2g56g94.2g7.3g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811