Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g250g123kcal3.5g19.5g3.5g2.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g1165kcal79.2g44.6g75.4g5.6g
Valittu annoskoko535g583kcal39.6g22.3g37.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna268g291kcal19.8g11.2g18.9g1.4g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811