Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g376g184kcal5.3g29.3g5.3g3.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 301g666kcal52.6g0g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1751kcal119.2g67g113.2g8.6g
Valittu annoskoko804g875kcal59.6g33.5g56.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna402g438kcal29.8g16.8g28.3g2.2g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811