Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)
Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.
Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.
Sekoita niin että taikina saa ilmaa.
Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.
Lisää pehmennyt leivontamargariini.
Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.
Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.
Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.
Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa
Kanerva2