Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho sunnuntai360g1260kcal43.2g255.6g7.6g12.6g
Grahamjauho, 1 dl105g378kcal13.7g72.4g3.2g13.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g5248kcal141.4g820.6g153.6g54.8g
Valittu annoskoko910g2624kcal70.7g410.3g76.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna455g1312kcal35.4g205.2g38.4g13.7g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74187