Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 38g18kcal0.4g3.6g0.1g0.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Naudanpaisti 375g416kcal81.2g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g1345kcal173g50.2g48.6g5.4g
Valittu annoskoko1074g673kcal86.5g25.1g24.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna537g336kcal43.3g12.6g12.2g1.4g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579