Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 63g30kcal0.7g5.9g0.1g1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos25g180kcal0.1g0.1g20g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Naudanpaisti 625g694kcal135.4g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g2241kcal288.2g83.4g80.8g8.8g
Valittu annoskoko1790g1121kcal144.1g41.7g40.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna895g560kcal72.1g20.9g20.2g2.2g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579