Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 75g37kcal0.9g7.1g0.1g1.2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Naudanpaisti 751g833kcal162.5g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g2690kcal346.6g100.2g96.4g10.8g
Valittu annoskoko2148g1345kcal173.3g50.1g48.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna1074g672kcal86.7g25.1g24.1g2.7g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579